Facilitati & Tarife

Vila CAMA
Facilitati & Tarife

Tarife

-Toata vila – 2000 lei / noapte

Capacitate maxima 16 persoane – 4 dormitoare cu paturi matrimoniale si paturi suplimentare, televizoare smart, aer conditionat si bai proprii, 2 livinguri cu canapele extensibile, 2 bai de serviciu si 2 bucatarii complet utilate. Terasa spatioasa inchisa cu plase pentru tantari si curte mare cu spatiu verde. In toata incinta beneficiati de wireless si cablu tv Digi

-1/2 duplex – 1000 lei / noapte

Capacitate maxima 8 persoane – 2 dormitoare cu paturi matrimoniale si paturi suplimentare, televizoare smart, aer conditionat si bai proprii, 1 living cu canapea extensibila, 1 baie de serviciu si 1 bucatarie complet utilata. Terasa spatioasa inchisa cu plase pentru tantari si curte mare cu spatiu verde. In toata incinta beneficiati de internet wireless si cablu tv Digi.

FACILITATI

Vila Cama este pregătită pentru a primi oaspeții cu drag și dorim să vă oferim un sejur de neuitat … cafeaua este oferita din partea casei !

– Dispuneti de uscator de par in fiecare camera si prosoape.
– Bucataria este utilata cu: aragaz, aparat de purificare a apei “Osmoza inversa” pentru gatit, microunde, filtru cafea, frigider, congelator si vesela
– Toate geamurile casei au plase pentru tantari
– Terasa mare inchisa cu plase pentru tantari
– Gratar si ceaun in curte
– Transport cu barca pe apa din Tulcea spre Vila CAMA -60 lei /persoana (cost suplimentar)
– Se organizeaza excursii, turul Deltei Dunarii (cost suplimentar)

La cerere se poate comanda mancare traditionala din peste 70 lei/persoana ( ciorba, preparate din peste cu garnitura si desert). Comanda se face cu cel putin 5 ore inainte.